Månadsmenyer
Säsongsbaserade menyer för varje månad!

MENYER
Mars
MARS ETT
Skagenröra med citron och Dansk rågbröd på sidan
Tunnskivad fläskkotlett med marinerade plommon och äpple
Högrev sous vide på kalv med madeira- och timjansky
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche (varm)
Örtbakade rotfrukter toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
295 kr
MARS TVÅ
Skagenröra med citron och Dansk rågbröd på sidan
Tunnskivad fläskkotlett med marinerade plommon och äpple
Stekt gösfilé med morots-kruditeer och skaldjurssås (varm)
Högrev sous vide på kalv med madeira- och timjansky (varm)
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche (varm)
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor
Örtbakade rotfrukter toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
365 kr
VEGETARISKA MARS
(VEG)
Grönsallad med inlagda grönsaker, sotad fikon och örtvinaigrette
Vitlöksstekt rotselleri med gräddstuvad vitkål, morots-kruditeer
och rostade primörer (varm)
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche (varm)
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor Örtbakade rotfruker toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
295 kr
FÖRRÄTT – MARS
Sotad kalv med tryffelmajonnäs, Grana padano, krispig kapris och Dansk krasse
165 kr
VARMRÄTT – MARS
Stekt gösfilé med gräddstuvad vitkål, rostade primörer, morots-kruditeer och skaldjurssås
285 kr
DESSERT – MARS
Vanilj-cremeux med jordgubbspuré, hallonskum, marinerade blåbär, blommor och tuile
135 kr
Vill du planera lite längre fram?
Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.
April
APRIL ETT
Lågtempererad kalvrostbiff med bakad rödbeta och hyvlad parmesan
Varmrökt lax med syrad grädde och citronpicklad gurka
Rökt potatiskräm med kavringsmulor, tångrom och Västerbottenkrisp
Bondsallad med vårprimörer, kokt ägg och silverlök
Västerbottenpaj med kall gräddfilssås på gräslök och rödlök (varm)
Potatisgratäng med purjolök och vitlök (varm)
Fänkålssallad med apelsin, spenat och oliver
Nybakat bröd med vispat honungssmör
295 kr
APRIL TVÅ
Lågtempererad kalvrostbiff med bakad rödbeta och hyvlad parmesan
Örtbakad kyckling med soltorkad tomat och spenat
Varmrökt lax med syrad grädde och citronpicklad gurka
Saltbakad rotselleri, kräm på rotselleri samt vitvinsbrässerad champinjon
Rökt potatiskräm med kavringsmulor, tångrom och Västerbottenkrisp Västerbottenpaj med kall gräddfilssås på gräslök och rödlök (varm)
Bondsallad med vårprimörer, ägg och silverlök
Potatisgratäng med purjolök och vitlök (varm)
Fänkålssallad med apelsin, spenat och oliver
Nybakat bröd med vispat honungssmör
365 kr
VEGETARISKA APRIL
(VEG)
Saltbakad rotselleri, kräm på rotselleri samt vitvinsbrässerad champinjon
Bondsallad med vårprimörer, ägg och silver lök
Rökt potatiskräm med kavringsmulor, tångrom och Västerbottenkrisp Västerbottenpaj med kall gräddfilssås på gräslök och rödlök (varm)
Potatisgratäng med purjolök och vitlök (varm)
Fänkålssallad med apelsin, spenat och oliver
Nybakat bröd med vispat honungssmör
295 kr
FÖRRÄTT – APRIL
Rökt potatiskräm med kavringsmulor, forellkaviar, Västerbottenkrisp och örter
165 kr
VARMRÄTT – APRIL
Kalventrecôte med palsternackscrème, rostad broccolini, vattenkrasse samt kalvsky med timjan
295 kr
DESSERT – APRIL
Vaniljpannacotta med syrlig rabarberkompot och havresmul
135 kr
Maj
MAJ ETT
Kallskuren kalvrostbiff med salviadressing, ruccola och frön
Ugnsbakad forellfilé med rosépeppar, syrad grädde och pressgurka
Sallad på gurka och Kalamataoliver med picklad rödlök och fetaost
Sallad på rostad kulpotatis med dijonnaise, kapris, cornichonger och persilja Spenatpaj fylld med ricotta, grön sparris och dill (varm)
Matvetesallad med granatäpple, fänkål, babyspenat och solrosfrön
Surdegslevain med örtsmör
295 kr
MAJ TVÅ
Kallskuren kalvrostbiff med salviadressing, ruccola och frön
Ugnsbakad forellfilé med rosépeppar, syrad grädde och pressgurka
Högrevsslider med tryffelmajonnäs, karamelliserad lök och romansallad
Sallad på gurka och Kalamataoliver med picklad rödlök och fetaost
Sallad på rostad kulpotatis med dijonnaise, kapris, cornichonger och persilja Spenatpaj fylld med ricotta, grön sparris och dill (varm)
Grönsallad med rökta mandlar, linser och rostade betor
Matvetesallad med granatäpple, fänkål, babyspenat och solrosfrön
Surdegslevain med örtsmör
365 kr
VEGETARISKA MAJ
(VEG)
Bakad rotselleri med five spice chiliolja och syrlig kålsallad
Bönbiffar med ajvar och koriander (varm)
Sallad på gurka och Kalamataoliver med picklad rödlök och fetaost
Sallad på rostad kulpotatis med dijonnaise, kapris, cornichonger och persilja Spenatpaj fylld med ricotta, grön sparris och dill (varm)
Grönsallad med rökta mandlar, linser och rostade betor
Matvetesallad med granatäpple, fänkål, baby spenat och solrosfrön
Surdegslevain med örtsmör
295 kr
FÖRRÄTT – MAJ
Tunnskivad, rostad kalvfilé med tryffelmajonnäs, vattenkrasse,
picklad rödlök, kapris och Parmiggiano
165 kr
VARMRÄTT – MAJ
Ugnsbakad forellfilé med ört- och potatispuré, rostad grön sparris,
strimlad purjolöksallad och vitvinssås med smak av citrus
295 kr
DESSERT – MAJ
Marinerad persika med stjärnanis, vaniljgrädde, halloncoulis och flarn
135 kr
Juni
JUNI ETT
Hummer- och räkskagen i skål toppad med dill, forellrom och rågkrutonger
Varmrökt lax med citron och dill
Rökiga kycklinglårfiléer i chimmichurri med grönsallad
Vattenmelonsallad med fetaost och mynta
Westers krämiga potatissallad med rädisa, senapsemulsion och kapris Sommarsallad med rostade grönsaker på ricotta
Brödservering med danskt råg, surdegsbröd samt vispat brynt smör
295 kr
JUNI TVÅ
Hummer- och räkskagen i skål toppad med dill, forellrom och rågkrutonger
Varmrökt lax med citron och dill
Rökiga kycklinglårfiléer i chimmichurri med grönsallad
Tunnskivad rostbiff med Westers pickles
Västerbottenpaj med syrad grädde, dill och sikrom
Vattenmelonsallad med fetaost och mynta
Westers krämiga potatissallad med rädisa, senapsemulsion och kapris Sommarsallad med rostade grönsaker på ricotta
Brödservering med danskt råg, surdegsbröd samt vispat brynt smör
365 kr
VEGETARISKA JUNI
(VEG)
Bakad blomkål med BBQ-sås
Saltrostade gårdsbetor med citron- och dilldressing
Grillad sparris med parmesan och sesam
Westers krämiga potatissallad med rädisa, senapsemulsion och kapris Västerbottenpaj med syrad grädde, dill och tångkaviar
Sommarsallad med rostade grönsaker på ricotta
Brödservering med danskt råg, surdegsbröd samt vispat brynt smör
295 kr
FÖRRÄTT – JUNI
Hummer- och kräftskagen med forellrom, dill, citron och filmjölkslimpa
185 kr
VARMRÄTT – JUNI
Svensk hängmörad entrecôte med rostad potatis, kålsallad och rödvinssås
samt Café de Paris-smör
295 kr
DESSERT – JUNI
Jordgubbsmousse med bakade jordgubbar, citroncurd och drömsmul
135 kr
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast sex (6) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.