Månadsmenyer
Säsongsbaserade menyer för varje månad!
MENYER
November & December
Nov & DEC ETT
Nattbakad kalventrecôte med rosmarinolja, rostad schalottenlök och örter
Rökt regnbågsforell med marinerade kräftstjärtar, hyvlad fänkål och citrus Grönkålssallad med riven morot, rostade frön och Västerbottenost
Rostade betor med getostkräm från Sörbo Gård, torkade aprikoser och ruccola Gratäng med potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Danskt rågbröd och smör
295 kr
NOV & DEC TVÅ
Nattbakad kalventrecôte med rosmarinolja, rostad schalottenlök och örter
Rökt regnbågsforell med marinerade kräftstjärtar, hyvlad fänkål och citrus Grönkålssallad med riven morot, rostade frön och Västerbottenost
Bakad majskyckling med tryffelmajonnäs och rostad svamp
Rostade betor med getostkräm från Sörbo Gård, torkade aprikoser och ruccola
Sallad på ekologisk matvete med mandlar, granatäpple och russin
Gratäng med potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Danskt rågbröd och smör
375 kr
VEGETARISKA NOV & DEC
(VEG)
Tunnskivad, glaserad rotselleri med krispig schalottenlök och tryffelkräm Grönkålssallad med riven morot, rostade frön och Västerbottenost
Sallad på endive och grönkål med svenska äpplen, hasselnötter och
smulor av blåmögelost
Bakad fänkål med saffransvinaigrette och kålsallad
Rostade betor med getostkräm från Sörbo Gård, torkade aprikoser och ruccola
Sallad på ekologisk matvete med mandlar, granatäpple och russin
Gratäng med potatis, jordärtskocka och rotselleri (varm)
Danskt rågbröd och smör
355 kr
FÖRRÄTT – NOV & DEC
Sotad rödingfilé med polkabeta, limemajonnäs, picklad silverlök och örtsallad
135 kr
VARMRÄTT – NOV & DEC
Stekt oxfilé med rotsellerikräm, svartkålssallad, potatisterrine och tryffelsky
355 kr
DESSERT – NOV & DEC
Mousse på vit choklad och yuzu med rårörda hjortron och crumble
115 kr
Vill du planera lite längre fram?
Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.
Januari
JANUARI ETT
Bakad majskyckling med tryffelkräm och picklade grönsaker
Örtrimmad laxfilé med syrad lök och örter
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör
295 kr
JANUARI TVÅ
Bakad majskyckling med tryffelkräm och picklade grönsaker
Örtrimmad laxfilé med syrad lök och örter
Konfiterat anklår med belugalinser och brunoisegrönsaker
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Rostad jordärtskocka med blandad sallad, picklad jordärtskocka och valnötter Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör
365 kr
VEGETARISKA JANUARI
(VEG)
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Rostad jordärtskocka med blandad sallad, picklad jordärtskocka och valnötter Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Bakad blomkål med salsa verde topping och vattenkrasse
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör
295 kr
FÖRRÄTT – JANUARI
Örtrimmad laxfilé med syrad lök, marinerad gulbeta, örtmajonnäs
och topping på saltade frön och körvel
165 kr
VARMRÄTT – JANUARI
Stekt ankbröst med rostad svamp, belugalinser,
fermenterad vitlöksemulsion, strimlade grönsaker och anksky
285 kr
DESSERT – JANUARI
Mousse på Jivara-choklad med spongecake, rårörda hjortron och
karamelliserade macadamianötter
135 kr
Februari
FEBRUARI ETT
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök och ruccola
Sotad regnbågsforell med romsås och hyvlad fänkål
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat, rostade solroskärnor och örtdressing
Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör
295 kr
FEBRUARI TVÅ
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök och ruccola
Sotad regnbågsforell med romsås och hyvlad fänkål
Lättrimmad skrei med dill-cremè fraiche och babyspenat
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat, rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör
365 kr
VEGETARISKA FEBRUARI
(VEG)
Bondomelett med potatis, karamelliserad lök och örter
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör
295 kr
FÖRRÄTT – FEBRUARI
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök, friterad kapris och Parmigiano
155 kr
VARMRÄTT – FEBRUARI
Sotad skrei med variation på jordärtsskocka och forellrom med champagnesås
295 kr
DESSERT – FEBRUARI
Saffran- och Rieslingspocherat päron med vispad vaniljgrädde,
havreflarn och oxalis
135 kr
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.