Veckans lunchmenyer

Vällagad och lyxig cateringlunch, hela året runt!

lunch

MENY


Veckans lunch erbjuds måndag-fredag och kostar alltid 145 kr inkl nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader

VECKA 47

Lunchmeny – vecka 47

MÅNDAG:

VEG:
Kreolsk böngryta med stekt ris, majs och sotad paprika. Serveras med en syrlig koriandersås

Innehåller: selleri, soja

FISK:
Bakad torskfilé med dillslungad potatis, rostad fänkål, kruditéer och hummersås

Innehåller: fisk, skaldjur, mjölkprotein

TISDAG:

VEG:
Pasta al forno med aubergine, zucchini, mozzarella samt örter

Innehåller: gluten, mjölkprotein

KYCKLING:
Rostad kycklingfilé gratinerad med mozzarella, serveras med ratatouille samt örtblandad ljummen risoni

Innehåller: gluten

ONSDAG:

VEG:
Gryta med belugalinser, morot, svamp och syltlök, samt vegansk potatismos och persilja

KÖTT:
Biff Bourguignon med svamp, syltlök och bacon, samt potatismos och persilja

Innehåller: mjölkprotein, sulfit

TORSDAG:

VEG:
Teriyaki-bakad broccoli och tofu med sesammarinerad kålsallad och basmatiris

Innehåller: soja, sesam

KYCKLING:
Teriyaki-rostad kycklinglårfilé med sesammarinerad kålsallad och basmatiris

Innehåller: soja, sesam, gluten

FREDAG:

VEG:
Kikärts- och bönbiffar med örtslungad kulpotatis, gröna ärtor, morot och currysås

FISK:
Havets wallenbergare med örtslungad kulpotatis, gröna ärtor, morot och currysås

Innehåller: fisk, ägg, mjölkprotein

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader

VECKA 48

Lunchmeny – vecka 48

MÅNDAG:

VEG:
Vegetarisk lasagne på Anamma färs, zucchini och aubergine

Innehåller: gluten, soja

FISK:
Örtbakad koljafilé med syrlig smörstuvad kål, grönkålssallad och persiljeslungad kulpotatis

Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit

TISDAG:

VEG:
BBQ-marinerad pulled Oumph med rostad sötpotatis, picklad rödlök, pico de gallo och jalapeñosås

Innehåller: soja

KYCKLING:
BBQ-marinerad kyckling med rostad sötpotatis, picklad rödlök, pico de gallo och jalapeñosås

Innehåller: sulfit

ONSDAG:

VEG:
Örtmarinerade bönbiffar med rårörda lingon, persiljeslungad potatis och gräddsås

Innehåller: sulfit

KÖTT:
Köttfärslimpa med rårörda lingon, persiljeslungad potatis och gräddsås

Innehåller: gluten, ägg, sulfit, mjölkprotein

TORSDAG:

VEG:
Ugnsbakad blomkål, fänkål, marinerade smörbönor och rostad potatis samt citronsås

KYCKLING:
Ugnsbakat kycklingbröst med citron & timjansky, hel bakad blomkål och rostad potatis

Innehåller: selleri, mjölkprotein

FREDAG:

VEG:
Vegansk tofugryta med kokosris, sockerärtor och strimlade grönsaker

Innehåller: soja

FISK:
Asiatisk fiskgryta med kokosris, sockerärtor och strimlade grönsaker

Innehåller: fisk

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader

VECKA 49

Lunchmeny – vecka 49

MÅNDAG:

VEG:
Sesambakad rotselleri med stekt ris, groddar, koriander, lime samt soja- och ingefäradressing

Innehåller: soja, sesam

FISK:
Sesambakad kummelfilé med stekt ris, groddar, koriander, lime samt soja- och ingefäradressing

Innehåller: fisk, sesam, soja, mjölkprotein

TISDAG:

VEG:
Citrusbakade sojabiffar med potatisgratäng, rostade betor, kaprissalsa och dragonsky

Innehåller: soja

KYCKLING:
Citrusbakat kycklingbröst med potatisgratäng, rostade betor, kaprissalsa och dragonsky

Innehåller: mjölkprotein

ONSDAG:

VEG:
Wallenbergare med gröna ärtor, potatismos, rårörda lingon och löksås

Innehåller: mjölkprotein, soja, gluten

KÖTT:
Wallenbergare med gröna ärtor, potatismos, rårörda lingon och skirat smör

Innehåller: gluten, ägg, sulfit, mjölkprotein

TORSDAG:

VEG:
Bakad blomkål med jordnötssås, bakad schalottenlök, syrad kålsallad samt basmatiris med strimlade grönsaker

Innehåller: nötter, sulfit

KYCKLING:

Bakat kycklinglår med jordnötssås, bakad schalottenlök, syrad kålsallad samt basmatiris med strimlade grönsaker

Innehåller: nötter, sulfit

FREDAG:

VEG:
Mustig röd linsgryta med friterad tofu, gröna bönor och potatis

Innehåller: soja

FISK:
Mustig skaldjursgryta med fisk och räkor samt gröna bönor och potatis

Innehåller: fisk, skaldjur, mjölkprotein

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader

VECKA 50

Lunchmeny – vecka 45

MÅNDAG:

VEG:
Fröbakade rödbetsbiffar med örtslungad potatis, rödbetor,
kapris, citron och persilja i olivolja

Innehåller: soja

FISK:
Fröbakad sejfilé med örtslungad potatis, rödbetor, kapris,
citron och persilja i brynt smör

Innehåller: fisk, mjölkprotein

TISDAG:

VEG:
Gochujang marinerad rökt tofu med ångad pak choi, picklad rättika
och sötsyrligt basmatiris

Innehåller: soja

KYCKLING:
Gochujang marinerar kycklinglår med ångad pak choi, picklad rättika
och sötsyrligt basmatiris

Innehåller: soja

ONSDAG:

VEG:
Saltbakad rotselleri serveras med rotmos, grönkålsmix och löksås

KÖTT:
Nattbakad fläskkarré med rotmos, grönkålsmix och löksås

Innehåller: mjölkprotein, sulfit

TORSDAG:

VEG:
Lasagne på sojafärs, tomatragu, mozzarella och örter

Innehåller: gluten, soja, mjölk

KYCKLING:
Lasagne på kycklingfärs, tomatragu, mozzarella och örter

Innehåller: gluten, mjölkprotein

FREDAG:

VEG:
Aiatiska bönkakor med ljummen nudelsallad, rivna grönsaker samt chili- och ingefäradressing

FISK:
Asiatiska fiskkakor med ljummen nudelsallad, rivna grönsaker samt chili- och ingefäradressing

Innehåller: fisk, skaldjur, ägg

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader

VECKA 51

Lunchmeny – vecka 51

MÅNDAG:

VEG:
Ajvarbiffar på bönor med rostade rotfrukter, örtsallad och salsa verde

Innehåller: soja

FISK:
Lättrimmad sejfilé med rostade rotfrukter, kräftstjärtsallad och vitvinssås

Innehåller: fisk, sulfit, skaldjur & mjölkprotein

TISDAG:

VEG:
Järpar på Anammafärs med vitlöksrostad kulpotatis samt örtig arrabiatasås

Innehåller: soja

KYCKLING:
Kryddrostad kycklinglår med vitlöksrostad kulpotatis samt örtig arrabiatasås

ONSDAG:

VEG:
Veganska köttbullar med potatismos, pressgurka, rårörda lingon och vegansk gräddsås

Innehåller: sulfit, soja

KÖTT:
Westers köttbullar med potatismos, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås

Innehåller: gluten, ägg, sulfit, mjölkprotein

TORSDAG:

VEG:
Palak paneer med rostad kokos, linser, spenat, jasminris och currysås

Innehåller: mjölkprotein

KYCKLING:
Currybakad majskycklingfilé med rostad kokos, linser, spenat, jasminris och currysås

Innehåller: mjölkprotein

FREDAG:

VEG:
Mustig linsgryta med friterad tofu, tärnad potatis och saffransaioli

Innehåller: soja, senap

FISK:
Klassisk bouillabaisse med saffransaioli, fänkål och kräftstjärtar

Innehåller: fisk, ägg, senap, skaldjur

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader

VIKTIGT ATT VETA

Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.

Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.