Veckans lunchmenyer
Vällagad och lyxig cateringlunch, hela året runt!
MENY
Veckans lunch erbjuds måndag-fredag och kostar alltid 145 kr inkl nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 47
Lunchmeny – vecka 47
MÅNDAG:
VEG:
Kreolsk böngryta med stekt ris, majs och sotad paprika. Serveras med en syrlig koriandersås
Innehåller: selleri, soja
FISK:
Bakad torskfilé med dillslungad potatis, rostad fänkål, kruditéer och hummersås
Innehåller: fisk, skaldjur, mjölkprotein
TISDAG:
VEG:
Pasta al forno med aubergine, zucchini, mozzarella samt örter
Innehåller: gluten, mjölkprotein
KYCKLING:
Rostad kycklingfilé gratinerad med mozzarella, serveras med ratatouille samt örtblandad ljummen risoni
Innehåller: gluten
ONSDAG:
VEG:
Gryta med belugalinser, morot, svamp och syltlök, samt vegansk potatismos och persilja
KÖTT:
Biff Bourguignon med svamp, syltlök och bacon, samt potatismos och persilja
Innehåller: mjölkprotein, sulfit
TORSDAG:
VEG:
Teriyaki-bakad broccoli och tofu med sesammarinerad kålsallad och basmatiris
Innehåller: soja, sesam
KYCKLING:
Teriyaki-rostad kycklinglårfilé med sesammarinerad kålsallad och basmatiris
Innehåller: soja, sesam, gluten
FREDAG:
VEG:
Kikärts- och bönbiffar med örtslungad kulpotatis, gröna ärtor, morot och currysås
FISK:
Havets wallenbergare med örtslungad kulpotatis, gröna ärtor, morot och currysås
Innehåller: fisk, ägg, mjölkprotein
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 48
Lunchmeny – vecka 48
MÅNDAG:
VEG:
Vegetarisk lasagne på Anamma färs, zucchini och aubergine
Innehåller: gluten, soja
FISK:
Örtbakad koljafilé med syrlig smörstuvad kål, grönkålssallad och persiljeslungad kulpotatis
Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit
TISDAG:
VEG:
BBQ-marinerad pulled Oumph med rostad sötpotatis, picklad rödlök, pico de gallo och jalapeñosås
Innehåller: soja
KYCKLING:
BBQ-marinerad kyckling med rostad sötpotatis, picklad rödlök, pico de gallo och jalapeñosås
Innehåller: sulfit
ONSDAG:
VEG:
Örtmarinerade bönbiffar med rårörda lingon, persiljeslungad potatis och gräddsås
Innehåller: sulfit
KÖTT:
Köttfärslimpa med rårörda lingon, persiljeslungad potatis och gräddsås
Innehåller: gluten, ägg, sulfit, mjölkprotein
TORSDAG:
VEG:
Ugnsbakad blomkål, fänkål, marinerade smörbönor och rostad potatis samt citronsås
KYCKLING:
Ugnsbakat kycklingbröst med citron & timjansky, hel bakad blomkål och rostad potatis
Innehåller: selleri, mjölkprotein
FREDAG:
VEG:
Vegansk tofugryta med kokosris, sockerärtor och strimlade grönsaker
Innehåller: soja
FISK:
Asiatisk fiskgryta med kokosris, sockerärtor och strimlade grönsaker
Innehåller: fisk
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 49
Lunchmeny – vecka 49
MÅNDAG:
VEG:
Sesambakad rotselleri med stekt ris, groddar, koriander, lime samt soja- och ingefäradressing
Innehåller: soja, sesam
FISK:
Sesambakad kummelfilé med stekt ris, groddar, koriander, lime samt soja- och ingefäradressing
Innehåller: fisk, sesam, soja, mjölkprotein
TISDAG:
VEG:
Citrusbakade sojabiffar med potatisgratäng, rostade betor, kaprissalsa och dragonsky
Innehåller: soja
KYCKLING:
Citrusbakat kycklingbröst med potatisgratäng, rostade betor, kaprissalsa och dragonsky
Innehåller: mjölkprotein
ONSDAG:
VEG:
Wallenbergare med gröna ärtor, potatismos, rårörda lingon och löksås
Innehåller: mjölkprotein, soja, gluten
KÖTT:
Wallenbergare med gröna ärtor, potatismos, rårörda lingon och skirat smör
Innehåller: gluten, ägg, sulfit, mjölkprotein
TORSDAG:
VEG:
Bakad blomkål med jordnötssås, bakad schalottenlök, syrad kålsallad samt basmatiris med strimlade grönsaker
Innehåller: nötter, sulfit
KYCKLING:
Bakat kycklinglår med jordnötssås, bakad schalottenlök, syrad kålsallad samt basmatiris med strimlade grönsaker
Innehåller: nötter, sulfit
FREDAG:
VEG:
Mustig röd linsgryta med friterad tofu, gröna bönor och potatis
Innehåller: soja
FISK:
Mustig skaldjursgryta med fisk och räkor samt gröna bönor och potatis
Innehåller: fisk, skaldjur, mjölkprotein
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 50
Lunchmeny – vecka 45
MÅNDAG:
VEG:
Fröbakade rödbetsbiffar med örtslungad potatis, rödbetor,
kapris, citron och persilja i olivolja
Innehåller: soja
FISK:
Fröbakad sejfilé med örtslungad potatis, rödbetor, kapris,
citron och persilja i brynt smör
Innehåller: fisk, mjölkprotein
TISDAG:
VEG:
Gochujang marinerad rökt tofu med ångad pak choi, picklad rättika
och sötsyrligt basmatiris
Innehåller: soja
KYCKLING:
Gochujang marinerar kycklinglår med ångad pak choi, picklad rättika
och sötsyrligt basmatiris
Innehåller: soja
ONSDAG:
VEG:
Saltbakad rotselleri serveras med rotmos, grönkålsmix och löksås
KÖTT:
Nattbakad fläskkarré med rotmos, grönkålsmix och löksås
Innehåller: mjölkprotein, sulfit
TORSDAG:
VEG:
Lasagne på sojafärs, tomatragu, mozzarella och örter
Innehåller: gluten, soja, mjölk
KYCKLING:
Lasagne på kycklingfärs, tomatragu, mozzarella och örter
Innehåller: gluten, mjölkprotein
FREDAG:
VEG:
Aiatiska bönkakor med ljummen nudelsallad, rivna grönsaker samt chili- och ingefäradressing
FISK:
Asiatiska fiskkakor med ljummen nudelsallad, rivna grönsaker samt chili- och ingefäradressing
Innehåller: fisk, skaldjur, ägg
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 51
Lunchmeny – vecka 51
MÅNDAG:
VEG:
Ajvarbiffar på bönor med rostade rotfrukter, örtsallad och salsa verde
Innehåller: soja
FISK:
Lättrimmad sejfilé med rostade rotfrukter, kräftstjärtsallad och vitvinssås
Innehåller: fisk, sulfit, skaldjur & mjölkprotein
TISDAG:
VEG:
Järpar på Anammafärs med vitlöksrostad kulpotatis samt örtig arrabiatasås
Innehåller: soja
KYCKLING:
Kryddrostad kycklinglår med vitlöksrostad kulpotatis samt örtig arrabiatasås
ONSDAG:
VEG:
Veganska köttbullar med potatismos, pressgurka, rårörda lingon och vegansk gräddsås
Innehåller: sulfit, soja
KÖTT:
Westers köttbullar med potatismos, pressgurka, rårörda lingon och gräddsås
Innehåller: gluten, ägg, sulfit, mjölkprotein
TORSDAG:
VEG:
Palak paneer med rostad kokos, linser, spenat, jasminris och currysås
Innehåller: mjölkprotein
KYCKLING:
Currybakad majskycklingfilé med rostad kokos, linser, spenat, jasminris och currysås
Innehåller: mjölkprotein
FREDAG:
VEG:
Mustig linsgryta med friterad tofu, tärnad potatis och saffransaioli
Innehåller: soja, senap
FISK:
Klassisk bouillabaisse med saffransaioli, fänkål och kräftstjärtar
Innehåller: fisk, ägg, senap, skaldjur
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.